آموزش پخت غذای چیکن استراگانف

غذا چیکن استراگانف

آموزش آماده سازی غذای چیکن استراگانف

چیکن استراگانف یک غذای روسی می باشد که وارد کشور ما شده است. البته این غذا در سراسر دینا دارای شهرت بسیاری است و طرفداران زیادی دارد. اصل این غذا با گوشت درست می شود ولی با توجه به این که به سراسر دنیا فرستاده شده در حال حاضر آن را با گوشت، مرغ ، بوقلمون و حتی اردک تهیه می کنند. ما در این آموزش نحوه آماده سازی چیکن استراگانف با مرغ را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف

سینه مرغ : 500 گرم

قارچ خورد شده و تفت داده شده 500 گرم

سیر : یک حبه کوچک

پیاز : یک عدد متوسط

آرد دو قاشق غذا خوری

نصف لیوان شیر

نمک ، فلفل و کاری به مقدار لازم

روغن مایع یا کره 100 گرم

سیب زمینی : 4 عدد

خامه : 100 گرم

مقداری جعفری برای تزیین

این مواد نام برده شده برای 4 نفر کافی می باشد.

چیکن استراگانف

نحوه آماده سازی چیکن استراگانف

در مرحله اول سینه مرغ را پخته و سپس آن را به تکه های کوچک ( کمی از حبه قند بزرگ تر ) تقسیم کنید. قارچ را نیز به صورت ورقه ای خورد کنید. در ادامه روغن را در تابه داغ کنید و به مدت دو دقیقه پیاز را تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید. در آخر کاری و نمک و فلفل را اضافه کنید. البته بسته به نوع سلیقه می توانید سیر و یا کاری را حذف کنید.

در مرحله دوم نوبت به تفت دادن قارچ می رسد. حدود 20 دقیقه قارچ را تفت دهید و به مرغ سرخ شده اضافه کنید. در ادامه 50 گرم کره را آب کنید و آرد را به آن اضافه کنید تا کمی سفت شود. سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا یک سس یک دست و سفید به دست آید.

حرارت را کم کنید و سس را به مواد مرغ و قارچ اضافه کنید. کمی مواد را به هم بزنید تا مخلوط شوند. حدود 6 تا 8 دقیقه به مخلوط به دست آمده اجازه دهید تا جا بیفتد.

در مرحله اخر سیب زمینی را به کمک پوست کن به صورت رشته ای در بیاورید و  آن را سرخ کنید. ترکیب مرغ و قارچ و سس را به همراه سیب زمینی در ظرف قرار دهید. به عنوان تزیین می توانید از جعفری و یا رزماری استفاده کنید. در برخی از کشور ها به جای سیب زمینی از برنج در کنار چیکن استفاده می کنند. این بستگی به سلیقه و ذائقه فردی شما دارد.

نوش جان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code