آموزش آماده سازی غذای چیکن استراگانف
چیکن استراگانف یک غذای روسی می باشد که وارد کشور ما شده است. البته این غذا در سراسر دینا دارای شهرت بسیاری است و طرفداران زیادی دارد. اصل این غذا با گوشت درست می شود ولی با توجه به این که به سراسر دنیا فرستاده شده در حال حاضر آن را با گوشت، مرغ ، بوقلمون و حتی اردک تهیه می کنند. ما در این آموزش نحوه آماده سازی چیکن استراگانف با مرغ را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف
سینه مرغ : 500 گرم
قارچ خورد شده و تفت داده شده 500 گرم
سیر : یک حبه کوچک
پیاز : یک عدد متوسط
آرد دو قاشق غذا خوری
نصف لیوان شیر
نمک ، فلفل و کاری به مقدار لازم
روغن مایع یا کره 100 گرم
سیب زمینی : 4 عدد
خامه : 100 گرم
مقداری جعفری برای تزیین
این مواد نام برده شده برای 4 نفر کافی می باشد.
نحوه آماده سازی چیکن استراگانف
در مرحله اول سینه مرغ را پخته و سپس آن را به تکه های کوچک ( کمی از حبه قند بزرگ تر ) تقسیم کنید. قارچ را نیز به صورت ورقه ای خورد کنید. در ادامه روغن را در تابه داغ کنید و به مدت دو دقیقه پیاز را تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید. در آخر کاری و نمک و فلفل را اضافه کنید. البته بسته به نوع سلیقه می توانید سیر و یا کاری را حذف کنید.
در مرحله دوم نوبت به تفت دادن قارچ می رسد. حدود 20 دقیقه قارچ را تفت دهید و به مرغ سرخ شده اضافه کنید. در ادامه 50 گرم کره را آب کنید و آرد را به آن اضافه کنید تا کمی سفت شود. سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا یک سس یک دست و سفید به دست آید.
حرارت را کم کنید و سس را به مواد مرغ و قارچ اضافه کنید. کمی مواد را به هم بزنید تا مخلوط شوند. حدود 6 تا 8 دقیقه به مخلوط به دست آمده اجازه دهید تا جا بیفتد.
در مرحله اخر سیب زمینی را به کمک پوست کن به صورت رشته ای در بیاورید و آن را سرخ کنید. ترکیب مرغ و قارچ و سس را به همراه سیب زمینی در ظرف قرار دهید. به عنوان تزیین می توانید از جعفری و یا رزماری استفاده کنید. در برخی از کشور ها به جای سیب زمینی از برنج در کنار چیکن استفاده می کنند. این بستگی به سلیقه و ذائقه فردی شما دارد.
نوش جان