راهنمای جامع آشنایی با دسرهای هندی

راهنمای جامع آشنایی با دسرهای هندی

راهنمای جامع آشنایی با دسرهای هندی

اگر طرفداران شیرینیجات هستید، دسرهای هندی می‌توانند هر آنچه که برای خوشحال شدن نیاز دارید را در اختیار شما بگذارند، البته اگر مشکلی با میزان کالری بالا و این قضایا نداشته باشید.

نمی‌دانم که تصورتان درباره یک بشقاب دسرهندی به چه شکل است اما نکته‌ای که باید از آن آگاه باشید این است که شکل یک بشقاب دسرهندی، کاملا متفاوت از شکل دسرهای غربی است و شاید حتی شکل دسرهندی برایتان عجیب و غریب باشد. با این حال اگر آدم تنوع طلبی هستید و تصمیم دارید برای صرف غذا به یک رستوران هندی بروید، بهتر است از قبل بدانید که قرار است چه چیزی به عنوان دسر سر میز غذایتان قرار بگیرد.

دسر هندی گلاب جامون

گلاب جامون وسوسه کننده‌ترین دسرهندی است. توپ‌های اسفنجی گلاب جامون، شیرین و چسبناک هستند و از خمیر آرد و پودر شیر تلغیظ شده درست شده‌اند. آشپزان هندی برای طعم دار کردن گلاب جامون از هل و گل رز استفاده می‌کنند. گلاب جامون در زبان هندی به معنای رز بری است. بعضی از آشپزها موز را نیز به دستور تهیه گلاب جامون اضافه می‌کنند.

راهنمای جامع آشنایی با دسرهای هندی
راهنمای جامع آشنایی با دسرهای هندی

دسر هندی کلوفی

دسرکلوفی را می‌توان نوعی بستنی هندی دانست. بستنی هندی خامه‌ای‌تر از بستنی معمولی است. مزه سنتی بستنی کلوفی مزه هل و دارچین است، با این حال می‎توانید با مراحعه به رستوران‌هایی که کمی مدرن‌تر از سایر رستوران‌ها هستند، کلوفی را در طعم‌های انبه، لبو، پسته، زعفران، وانیل و گل رز نیز امتحان کنید.

دسر هندی روبری

روبری شاهکاری شیرین است که به کمک شیر درست می‌شود. اگرچه روبری یکی از خوشمزه‌ترین و وسوسه کننده‌ترین غذاهایی است که در هند پیدا می‌شود، با این حال خوردن آن را به افرادی که اضافه وزن دارند پیشنهاد نمی‌کنیم، مخصوصا اگر همراه با روبری خامه نیز سرو می‌شود. از جمله چاشنی‌های روبری می‌توان به ادویه‌جات، شیرینیجات، هل، زعفران و آجیل اشاره کرد. برخی از مردم هند عادت دارند روبری را به همراه گلاب جامون سرو کنند.

شیرینی هندی لادو

پختن شیرینی لادو یکی از اصول اولیه همه مراسم‌ها و جشن‌های هندی است. این شیرینی خوشمزه از آرد نخود و نارگیل پخته شده است و معمولا به همراه شیر، شکر و میوه‌های خشک سرو می‌شود. آمار نشان دهنده آن است که در هند روزانه سیصد هزار قطعه شیرینی لادو به فروش می‌رسد.

راهنمای جامع آشنایی با دسرهای هندی

شیرینی هندی برفی

جالب است بدانید که هندیان، کلمه برف را از زبان فارسی وام گرفته‌اند و نام این شیرینی نیز مشتقی از کلمه فارسی برف است. ماده اصلی تشکیل دهنده برفی شیر است و بسته به نوع برفی، ممکن است با بادام یا پسته سرو شود.

راهنمای جامع آشنایی با دسرهای هندی

هند سرزمین طعم‌ها و رنگ‌ها است، به همین دلیل روی آوردن به غذاهای هندی می‌تواند نیازتان به چشیدن طعم‌های جدید را ارضا کند.طبق نظرسنجی که سال گذشته یکی از رسانه‌های هندی انجام داد، دسرهای یکه در این مقاله به شما معرفی کردیم به ترتیب محبوب‌ترین دسرهای کشور هندوستان هستند.جالب است بدانید زولبیا دیگر شیرینی محبوبی بود که در این لیست جای داشت اما به دلیل آشنایی شما با این شیرینی ایرانی از ذکر نام آن خودداری کردیم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code