طرز تهیه ساندویچ خانگی لذیذ برای نهار

ساندویچ های خانگی

ساندویچ یکی از غذاهایی است که همواره طرفداران زیادی دارد. ولی معمولا این فست فود جزء غذاهای پر چرب محسوب می‌شود. از این رو تهیه‌ی آن به صورت خانگی می‌تواند تا حدی از چربی آن بکاهد. زیرا در این صورت می‌توانید مقدار پنیر و گوشت و یا مواد دیگر آن را کنترل نمایید. در این مقاله سعی داریم طرز تهیه چند ساندویچ خانگی خوشمزه را آموزش دهیم.

1- ساندویچ خانگی قارچ و سیر:

ساندویچ خانگی قارچ و سیر

یکی از ساندویچ‌هایی که به راحتی می‌توانید آماده نمایید این ساندویچ است. برای شروع ابتدا سیرهای رنده شده را در داخل کره تفت دهید سپس قارچ‌های خرد شده را در داخل سیر ریخته و تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند. سپس می‌توانید از سبزی های معطری مانند جعفری و نعناع و ادویه هایی چون پابریکا و کاری و آویشن برای خوش بو کردن آن استفاده نمایید. در انتها می‌توانید مقداری پنیر پارمسان بر روی آن بریزید و کمی دیگر تفت دهید.(سعی کنید حرارت بالا نباشد چون پنیر سریعا به ظرف می‌چسبد.) پس از آن می‌توانید نان تست و یا نان فرانسوی را در داخل تستر و یا فر قرار دهید و  پس از اینکه تست شد مواد را داخل یا روی نان قرار دهید و به همراه کاهو و یا جوانه‌ی گندم میل نمایید.

2- ساندویچ مرغ و قارچ:

ساندویچ قارچ و مرغ

یکی از ساندویچ های بسیار لذیذ ساندویچ مرغ است. برای درست کردن این فست فود نسبت به ساندویچ قبلی به زمان و مواد بیشتری احتیاج دارید. برای شروع ابتدا مرغ را به همراه پیاز و آبلیمو و ادویه هایی چون زردچوبه و مقداری فلفل و کاری روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه مرغ ها خوب پختند آنها را تکه تکه کنید (متناسب با سلیقه ی خود می‌توانید مرغ ها را به تکه‌های کوچک خرد کنید و یا اینکه آنها را ریش ریش نمایید.)

پس از این مرحله پیازها رو بسیار ریز خرد کرده و تفت دهید و سپس قارچ و فلفل دلمه ای و سس مایونز و آب مرغ(به مقدار کم) را به آن بیفزایید. سعی کنید قارچ ها آب نیندازند. ادویه های خوش بو همچون آویشن را بیفزایید و نمک را هم فراموش نکنید. خب دیگر چیزی نمانده وقت آن رسیده که مرغ ها و پنیر پیتزا را بیفزایید و سپس شعله را خاموش کنید و مواد آماده شده را داخل نان باکت قرار دهید. و سپس گوجه فرنگی و خیارشور و کاهو یا جعفری قرار دهید و نوش جان نمایید.

سخن پایانی…
ساندویچ های خانگی انواع مختلفی دارند که تهیه‌ی آنها زمان بر نیست و معمولا به راحتی می‌توانید آنها را تهیه نمایید. نکته ای که در ساندویچ‌های قارچی باید رعایت نمایید این است که قارچ آب نیندازد. برای این مورد معمولا بهتر است حرارت شعله هنگام تفت دادن قارچ ها بالا باشد تا از آب انداختن آن جلوگیری شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code