روش‌های مختلف آشپزی با مرغ

روش‌های مختلف آشپزی با مرغ

گوشت مرغ یکی از پر‌طرفدار‌ترین و لذیذترین انواع گوشت است. گوشت مرغ در گروه گوشت‌های سفید قرار می‌گیرد و مضرات گوشت قرمز را ندارد. ارزان‌تر بودن مرغ نسبت به گوشت قرمز نیز دیگر دلیل پر‌طرفدار بودن آن است. آشپزی با مرغ به روش‌های بسیار متنوع و جذابی انجام می‌شود. با به کارگیری این روش‌های آشپزی می‌توانید غذا‌های خوشمزه و مفیدی را درست کنید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید. در این مقاله چند دستور ساده و خوشمزه برای آشپزی با مرغ را توضیح می‌دهیم.

ته‌چین مرغ انتخاب مناسبی برای پذیرایی از مهمان است.

ته‌چین یکی از معروف‌ترین روش‌های آشپزی با مرغ در کشور ماست. این غذا در واقع ترکیبی از برنج آغشته به زعفران و تکه‌های مرغ است. برای طبخ این غذای خوشمزه کافی است ابتدا مرغ را با پیاز و ادویه بپزیم. سپس برنج را شسته و خیس می‌کنیم.

در قابلمه‌ی بزرگی آب ریخته و روی شعله می‌گذاریم‌. پس از جوش آمدن آب، برنج را درون قابلمه می‌ریزیم. وقتی برنج‌ها به حد کافی نرم شدند آن‌ها را آبکش می‌کنیم. در یک کاسه زرده‌ی یک تخم مرغ را با یک قاشق زعفران آب گرفته شده و مقداری ماست مخلوط می‌کنیم تا یک ترکیب یک دست زرد رنگ به وجود بیاید. برنج‌ها را آغشته به ترکیب ماست و زرده تخم مرغ و زعفران می‌کنیم. مرغ‌ها را ریش ریش می‌کنیم. برنج‌ها و ریشه‌های مرغ را به صورت لایه‌ لایه در یک قابلمه می‌ریزیم. ماهی‌تابه را روی شعله‌ی کم می گذاریم تا برنج دم بکشد. در صورت تمایل می‌توانید در میان لایه‌های ته‌چین و برای تزئین آن از زرشک استفاده کنید.

پخت ته‌چین کار سختی نیست. اگر قصد آشپزی با مرغ برای مهمانان را دارید، ته‌چین می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.

شینسل مرغ غذایی ساده و در عین حال خوشمزه است.

شینسل مرغ غذایی ساده و خوشمزه

روش دیگر آشپزی با مرغ که بسیار ساده و در عین حال پر‌طرفدار است، شینسل است. برای پخت شینسل نیاز به سینه‌ی مرغ دارید. سینه‌ی مرغ را به صورت لایه‌های نازک برش بزنید و با بیفتک کوب بکوبید. سپس لایه‌ها را در زرده تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید. در مرحله آخر نیز شنیسل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. شنیسل را می‌توانید می‌توانید با نان یا برنج میل کنید.

ساندویچ مرغ ، ساندویچ مورد علاقه بچه‌هاست.

ساندویچ مرغ ، ساندویچ مورد علاقه بچه ها

ساندویچ کردن مرغ دیگر روش آشپزی با مرغ است. مرغ را با رب و ادویه و در صورت تمایل کمی پودر سیر بپزید. پس از پخته شدن مرغ آن را ریش ریش کرده و با قارچ و ذرت و فلفل‌ دلمه‌ای و سیب زمینی سرخ کنید. برای خوشمزه‌تر شدن ساندویچ از گوجه، خیارشور، کاهو و سس قرمز استفاده کنید. این غذا در میان کودکان طرفداران زیادی دارد و در نتیجه روش آشپزی با مرغ مورد علاقه‌ی مادران جوان محسوب می‌شود.

در برخی از دستورات آشپزی با مرغ توصیه می‌شود که برای ساندویچ از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.

مرغ کنتاکی انتخاب جهانیان برای آشپزی با مرغ

مرغ کنتاکی انتخاب جهانیان

یک روش محبوب جهانی برای آشپزی با مرغ، درست کردن مرغ کنتاکی است. برای پخت این غذای خوشمزه و پر‌طرفدار فقط به چند عدد تخم مرغ، آرد سفید و آرد سوخاری دانه برجسته احتیاج داریم. تکه‌های مرغ را پس از پختن به تخم مرغ، آرد سفید و آرد سوخاری آغشته و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. قارچ سوخاری نیز دورچین فوق‌العاده‌ای برای این غذاست. قارچ‌ها را در تخم مرغ و آرد سفید و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید. سس سیر و سس قرمز سس‌های پر‌طرفدار و رایج برای سرو کنتاکی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code