نحوه آماده سازی فلافل آبادانی خوشمزه

فلافل آبادانی

آموزش پخت فلافل آبادنی

فلافل یك غذای خاورمیانه ای و بیشتر یک غذای خیابانی و پرطرفدار در اکثر نقاط دنیاست . در کشور ما ایران این غذا  بیشتر یک غذاهای جنوبی  و مخصوصا در آبادان بسیار محبوب است که البته در حال حاضر در سراسر كشور ما پراكنده شده است و بسیار غذای خوشمزه و سالمی به حساب می آید. ماده اصلی این غذای لذیذ نخود است. با ما همراه باشید تا آموزش مرحله به مرحله پخت فلافل آبادانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای پخت فلافی آبادانی

نخود : 1 كیلو گرم

جعفری : 100 گرم

پیاز : 1 عدد

سیر : 1 بوته

ادویه مخصوص فلافل ( زیره، گشنیز و زردچوبه)

فلفل و نمك به میزان دلخواه (معمولا باید كمی تند باشد)

سس انبه : بسته به سلیقه نیاز است

روغن : به میزان لازم

این مواد برای تهیه غذای 6 نفر كافی می باشد.

فلافل آبادانی

نحوه پخت فلافل آبادنی

ابتدا نخود را كه از 24 ساعت قبل خیس خورده و چند بار آب آن عوض شده است را به همراه پیاز ، جعفری و سیر داخل مخلوط كن و یا چرخ گوشتی میریزیم تا میكس و مخلوط شوند. پس از آن كه خمیر ما آماده و یك دست شد نوبت به اضافه كردن ادویه های مختلف می شود كه سلیقه ای می باشد. اگر خمیر شما آب انداخت می توانید با اضافه كردن كمی آرد نخودچی مواد را یك دست كنید. تبریك می گوییم به همین سادگی مواد شما آماده شد.

در ادامه باید خمیر به دست آمده را گرد در داخل روغن بیندازیم. برای این كار قاشق هایی مخصوص در بازار موجود است كه می توانید تهیه كنید و از آن استفاده كنید. مواد خمیری كه آماده كردید را داخل ظرفی كه روغن در آن آماده كرده اید انداخته و صبر كنید تا قرص های فلافل به روی روغن بیاید. این به این معناست كه یك طرف مواد شما آماده است و می توانید قرص فلافل را بر عكس كنید. با این كار باعث می شوید كه دو طرف قرص های فلافل شما سرخ و خوش رنگ شود و هم چنین مغز آن نیز خام نباشد. غذای شما آماده است. فلافل آبادن‍ی معمولا به صورت ساندويچ سرو می شود و تركیب آن با خیار شور و گوجه و سس های مختلف بسیار لذیذ است.

چند نكته در پخت فلافل

اولا سعی كنید از ظروف گود استفاده كنید. ظروفی كه عمق بیش تری دارند برای پخت فلافل مناسب تر اند چرا كه قرص های فلافل بهتر در آن غوطه ور می شوند و داخل آن بهتر پخته خواهد شد.

بعد از اینكه فلافل های شما سرخ شدند و حسابی آماده شدند می توانید برای اینكه روغن اضافی كه فلافل ها به خود جذب كرده است را بگیرید تا ضرر كمتری به بدن خود برسانید. كافی است فلافل های آماده شده را بر روی دستمال كاغذی بگذارید تا كم كم روغن ان را بكشد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code