نحوه آماده سازی پاستا آلفردو

پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ

پاستا یك واژه و غذای ایتالیایی می باشد. در معنای لغوی خمیرك است. كه منظور تهیه شده از خمیر می باشد. انواع مختلف پاستا وجود دارد و همین طور انواع مختلف طبخ و آماده سازی نیز دارد. معروف ترین و پرطرفدار ترین نوع پاستا ،‌پاستا آلفردو می باشد كه این نام گذاری به دلیل سس آلفردو می باشد كه با پاستا مخلوط می شود.همان طور كه گفته شد پاستا شكل های گوناگونی دارد. معمولا پاستا آلفردو را با پاستای پنه تهیه می كنند.

مواد لازم جهت تهیه پاستا آلفردو

  • پاستا ( پنه یا هر شكل دیگری كه تمایل دارید ) :‌ 200 گرم
  • سینه مرغ : 1 عدد
  • قارچ خورد شده : 300 گرم
  • سس آلفردو : 1 پیمانه ( نحوه آماده سازی سس آلفردو)
  • سیر رنده شده : 1 قاشق چایخوری
  • فلفل پاپریكا : 1 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن : نصف قاشق چایخوری
  • نمك و فلفل : به میزان لازم

این مواد برای تهیه پاستا برای دو نفر می باشد.

پاستا آلفردو

مراحل تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

در اولین قدم مرغ را به تكه های كوچك ریز كنید و آن را به ادویه هایی كه نام برده شد آغشته كنید و مخلوط نمایید. در ادامه روغن را داخل ماهی تابه بریزید تا كمی داغ شود و نمك به آن اضافه كنید. پس از آن مواد را به روغن اضافه كنید و با حرارت كم تفت دهید. در ماهی تابه را بگزارید تا مرغ ها كمی آب بیندازد و خوب پخته شود. سپس در ماهی تابه را بر میداریم و مواد را كم كم هم میزنیم تا آب مرغ ها بخار شود.

قارچ ها را به اندازه مناسب خورد كنید. كره یا روغن را در ماهی تابه آماده كنید و به آن نمك بزنید. قارچ ها را اضافه كنید و آن را به میزان دلخواه بسته به سلیقه تان تفت دهید. و در آخر به مواد مرغ اضافه كنید و مخلوط كنید تا ادویه ها پخش شوند.

پاستا پنه را داخل آب جوش میریزیم و پس از آن كه نرم شد آن را آب كشی می كنیم. برای آن كه پاستا بهم نچسبد می توانید داخل آب كمی روغن اضافه كنید. هم چنین می توانید از شكل دیگری از پاستا به جز پنه استفاده كنید و اجباری برای استفاده از پنه ندارید.

در مرحله آخر تمام مواد مرغ و قارچ آماده شده را به همراه پاستا مخلوط كنیدو سپس سس آلفردو را به آن اضافه كنید و هم بزنید. میتوانید برای تزیین پاستا از جعفری و پنیر پارمزان رنده شده استفاده كنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code