نحوه آماده سازی سس آلفردو

سس آلفردو

طرز تهیه سس معروف آلفردو

یكی از بهترین چاشنی هایی كه به هر غذا عطر و طعم می دهد بدون شك سس ها هستند. این نكته  در واقع بسیار ساده و پیش پا افتاده  می باشد ولی بسیار مهم است. بسیاری از رستوران ها یك سس جدید ابداع می كنند و با همان سس یكه تاز میدان می شوند. سس آلفردو یكی از معروف ترین سس ها در سطح جهان می باشد كه به شیوه های بسیار گوناگونی تهیه می شود و لی تقریبا همه یك طعم را می رسانند و صرفا به خاطر تفاوت ذائقه ها كمی شور تر یا تند تر است. سس آلفردو را معمولا با پاستا سرو می كنند و معروف است اما در برخی غذاهای دیگر نیز می توان از این طعم بی نظیر استفاده كرد. با ما همراه باشید تا یكی از پر طرفدار ترین سس های كره خاكی را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

خامه صبحانه : 4 قاشق غذاخوری

كره : 30 گرم

جعفری خورد شده : 2 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده : 1 قاشق مرباخوری

پنیر پارمزان :‌3 قاشق غذاخوری

این مواد برای تهیه یك پیمانه سس كافی می باشد.

سس آلفردو

مراحل تهیه سس آلفردو

ابتدا كره را داخل یك قابمله كوچك بریزید و اجازه دهید كره آب شود. اما باید مراقب باشید كه كره نسوزد و بو نیفتد. بعد از اینكه كره آب شد خامه را به ظرف اضافه كنید. حرارت را بسیار كم كنید و به آرامی مواد را هم بزنید تا كاملا مخلوط شوند ولی جوش نیاید. مخلوط نباید جوش بخورد ولی باید یك دست شود و یك مایع سفید رنگ غلیظ به دست بیاورید.

در ادامه پنیر پارمزان و سیر رنده شده را به مواد اضافه كنید و خوب هم بزنید تا ته نگیرد. اینقدر باید به این كار ادامه دهید تا پنیر پارمزان نیز آب شود و دوباره مخلوط یك دست شود. سپس جعفری را بسیار ریز خورد كنید و به ظرف سس اضافه كنید و كمی هم بزنید. وقتی جعفری نیز با مواد مخلوط شد گاز را خاموش كنید. سس شما آماده است و می توانید از آن در انواع پاستا استفاده كنید.

چند نكته كوچك وجود دارد كه باید رعایت كنید : 

اولین مورد این است كه پنیر پارمزان را اگر رنده كنید بسیار سریع تر در سس حل می شود و در نهایت احتمال اینكه سس جوش بیاید كمتر است.

مورد دوم این است كه پنیر پارمزان معمولا شور است پس در استفاده نمك در سس آلفردو خود دقت كنید.

نوش جان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code