انواع کباب هایی که در دنیا سرو می‌شود

انواع کباب در دنیا

کباب غذایی است که در دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد. اگر شما هم از خوردن کباب لذت می‌برید، با مطالعه این مقاله متوجه می‌شوید که در کدام کشور می‌توانید انواع کباب‌های خوشمزه و جدید را امتحان کنید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید.

کشور آمریکا را می توان سردمدار طبخ کباب دنیا به شمار آورد. از معروف ترین کباب‌های کشور آمریکا باربیکیو است. باربیکیو عضو همیشگی تفریحات و پیک نیک آمریکایی‌هاست. درست شبیه جوجه کباب برای مردم ایران! مردم این کشور مهارت خاصی در درست کردن آن دارند. البته جلب توجه ایرانی‌ها با کباب‌های آمریکایی کار ساده‌ای نیست. ایران نیز جزو کشورهایی است که انواع کباب در آن طبخ می‌شود.

انواع کباب که با گوشت قرمز تهیه می‌شود

انواع کباب که با گوشت قرمز

آسادو یکی از معروف ترین انواع کباب است که در کشور آرژانتین پخته می شود. مردم کشور آرژانتین وابستگی زیادی به این غذا دارند. آرژانتینی‌ها بیشتر از تمام مردم جهان از گوشت قرمز استفاده می‌کنند. گوشت قرمز عضو اصلی بسیاری از غذاهای آن‌هاست. آسادو همان کباب باربیکیو است که دورچین کاملی از سیبزمینی، ذرت و… دارد.

کباب مغولی یکی از کباب‌های معروف دنیا است که به کشور تایوان مربوط می‌شود. این کباب با سرخ کردن گوشت تکه شده و ترکیب آن با نودل و سبزیجات طبخ می‌شود.

فیجی یکی از انواع کباب‌های سنتی معروف است. برای تهیه کباب فیجی از منقل‌های سنگی استفاده می‌شود. شما می توانید انواع مختلف گوشت و حتی سبزیجات را بر روی این کباب‌پز سنتی قرار دهید. وجه تمایز فیجی با سایر کباب‌ها روش طبخ آن است.

کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین کباب‌های سنتی در کشور ایران است. کوبیده در بین مردم ایران و حتی توریست هایی که به کشور ایران سفر می کنند محبوبیت زیادی دارد. کباب چنجه از دیگر هنرهای آشپزی ایرانی است. گوشت برای نرم شدن در موادی مانند روغن زیتون، آب لیمو و نمک و فلفل خوابانده می‌شود. سپس به سیخ کشیده می‌شود.

کباب برگ یکی دیگر از انواع کباب‌های خوشمزه در کشور ایران است. برای تهیه ی این نوع کباب آن را مدتی در پیاز خلال شده، ماست، گرد انجیر و نمک می خوابانند تا نرم شود. طبخ صحیح کباب‌های ایرانی به مهارت زیادی نیاز دارد.

کباب‌هایی که با استفاده از گوشت سفید تهیه می‌شوند.

کباب‌هایی که با استفاده از گوشت سفید

یاکیتوری یکی از انواع کباب معروف دنیا است که در کشور ژاپن درست می‌شود.برای طبخ این کباب، مرغ را تکه تکه می‌کنند و با استفاده از چوب به سیخ می‌کشند. سپس سیخ‌ها را روی ذغال قرار می‌دهند تا مرغ کباب شود. یاکیتوری یکی از سالم‌ترین کباب‌های دنیاست.

تندور کباب معروف کشور هند است. احتمالا شما نیز نام چیکن تندوری را شنیده‌اید. تندور یک اجاق خشتی است که ما آن را با نام تنور می‌شناسیم. علاوه بر مرغ، انواع مختلف گوشت را می‌توان به روش تندوری کباب کرد.

اومو ماهی خوراکی است که آن را درون برگ های تارو قرار می دهند و برای کباب کردن آماده می‌کنند. این نوع کباب خوراکی سنتی کشور سائوما است. این غذا را نیز می‌توان از دیگر انواع کباب به حساب آورد.

گوگیوی آخرین عضو لیست ماست. گوگیوی کباب مورد علاقه‌ی کره‌ای‌ها است. البته توریست‌ها هم به این نوع کباب بسیار علاقه‌مند هستند. گوگیوی با استفاده از گوشت و مرغ تکه شده تهیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code