دستور تهیه مرغ ترش مازندرانی

دستور تهیه مرغ ترش مازندرانی

دستور تهیه مرغترش مازندرانی

پختن مرغ ترش ، یکی از راه‌هایی است که می‌توانید به کمک آن به میز غذاخوری خانه‌تان حال و هوایی مخصوص ببخشید. حال و هوایی که تنها در رستوران‌های خاص گیلانی پیدا می‌شود. در نگاه اول به ظاهر این غذا، شما با بشقابی اشتها برانگیز که پر شده از سینه مرغ و سس خوشمزه آن مواجه خواهید شد.

روش پختن این غذا بسیار ساده‌تر از روش پخت سایر غذاهایی است که به کمک مرغدرست می‌شوند.مارچوبه، کلم بروکلی یا سیر از جمله مزه‌هایی هستند که در اطراف بشقاب مرغ ترش شما قرار می‌گیرند. اگر اهل گیلان هستید، احتمالا دستور پختی که در این مطلب ارائه می‌شود برایتان نامانوس باشد چراکه دستور پخت مرغ ترش گیلانی، متفاوت از دستور تهیه مرغ ترش مازندرانی است.

دستور تهیه مرغ ترش مازندرانی

گام به گام تا تهیه مرغ ترش مازندرانی

برای تهیه یک مرغ ترش دو نفره، شما نیازمند دو عدد سینه مرغ، یک دسته سبزی 150 گرمی شامل جعفری و برگ سیر، یک و نیم پیمانه گردوی آسیاب شده، یک عدد پیاز، چهار قاشق چای خوری رب انار و ادویه شامل نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی هستید.

برای تهیه مرغ ترش، شما باید دو طرف مرغ را پیش از سرخ کردن با زردچوبه بپوشانید و در حین سرخ کردن مرغ، سبزی‌ها را خرد کرده و سپس تفت دهید. پس از سرخ شدن سینه‌ها، آن را از روغن خارج کنید و در همان روغنی که از آن برای سرخ کردن مرغ استفاده کرده‌اید، پیاز و رب انار را تفت دهید. پس از این که پیاز و رب انار را باهم تفت دادید، گردوی آسیاب شده و سبزی سرخ شده را نیز به قابلمه پیازها اضافه کنید.

گام آخر

در گام آخر باید یک و نیم لیوان آب به ترکیبتان اضافه کنید و پس از این که آب شروع به جوشیدن کرد، مرغ‌های سرخ شده را به ترکیب اضافه کنید، کمی مواد را با هم ترکیب کنید و سپس غذا را برای مدت یک الی یک و نیم ساعت روی گاز قرار دهید تا جا بیفتد. پس از یک و نیم ساغت غذایتان آماده است.

غذاهای شمالی طعم و رنگ مخصوص به خود را دارند. آنچه که غذاهای ناحیه شمال کشور را از غذاهای سایر مناطق ایران جدا می‌کند، طعم ترش این غذاها است. شاید بسیاری از اهالی تهران یا سایر شهرهای ایران به احساس طعم‌های ترش در غذاهای اصلی عادت نداشته باشند اما باور کنید که پس از عادت کردن به غذاهای شمالی، حتی فسنجان را هم مانند اهالی شمال با رب انار ترش خواهید پخت. آنچه که باعث طعم ترش غذاهای شمالی می‌شود، رب انار به کار رفته در آن‌ها است.

رب انار موجود در بازار معمولا شیرین است و شما باید برای تهیه رب انار ترش تمام تلاشتان را بکنید. با این همه این بدان معنا نیست که نمی‌توانید همین ترکیب را به کمک رب انار شیرین بپزید، اما باید این را در نظر داشته باشید که در این صورت دیگر نام غذایتان خوراک ترش نخواهد بود و شاید بتوان آن را خوراک شیرین خواند که باز هم خوشمزه خواهد بود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code