معروف ترین دسرهای ایرانی از دید گردشگران خارجی

بهترین دسرهای ایرانی-شله زرد

یکی از محبوب ترین مراحل صرف غذا، خوردن دسر است. امروزه اغلب ما ایرانی‌ها از دسرهای غیر ایرانی در سفره‌های خود استفاده می‌کنیم، این در حالی است که در فرهنگ خودمان انواع دسرها و شیرینی‌هایی وجود دارند که بسیار زیبا، خوش طعم، خوش عطر و منحصر به فرد هستند. دسر های ایرانی مورد توجه گردشگران خارجی زیادی قرار گرفته‌اند. در این مقاله می‌خواهیم معروف‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای ایرانی را معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

دسرهای ایرانی محبوب

1- شله زرد

شله زرد، یک دسر سنتی ایرانی است که رنگی زرد و طعمی شیرین دارد. از مواد تشکیل دهنده‌ی این دسر می‌توانیم به برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، روغن، خلال پسته و بادام اشاره کنیم. برای تزئین شله زرد معمولا از دارچین و خلال بادام و پسته استفاده می‌شود.

شله زرد حاوی انواع ویتامین‌های A، C ، D و ویتامین‌های گروه B، از جمله B1، B2 و B6 می‌باشد. همچنین این دسر سرشار از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، آنتی‌اکسیدان، اسید فولیک، سلنیوم، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. تقویت معده و قلب، بهبود دردهای رماتیسمی، از بین بردن عفونت بدن و ایجاد نشاط  از جمله خواص شله زرد هستند.

2- فالوده شیرازی

فالوده یا پالوده‌ی شیرازی یکی از دسرهای قدیمی و محبوب ایرانی است که در تابستان طرفداران زیادی دارد. در تهیه‌ی این دسر یخی و شیرین از رشته‌های باریک نشاسته‌ی یخ زده، آب، شکر، آب لیمو، شربت آلبالو و عرقیاتی مانند نسترن استفاده می‌شود.

فالوده شیرازی

در گذشته‌، رشته‌ی این دسر به صورت سنتی تهیه می‌شد اما هم اکنون این رشته‌ها توسط دستگاه‌های ویژه و ماشین‌های پیشرفته تهیه می‌شوند.

3- رنگینک

این دسر بسیار خوشمزه اصالتی جنوبی دارد. از مواد تشکیل دهنده‌ی آن می‌توانیم خرما، آرد و پودر دارچین را نام ببریم. برای تهیه‌ی رنگینک ابتدا آرد را تا حدی بو می‌دهند که بوی خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ دهد و سپس روغن و کره را به آن اضافه کرده و روی خرماهایی که از قبل در ظرف چیده شده‌اند ، می‌ریزند. سپس آن را با پودر دارچین، پودر گردو و یا پودر نارگیل تزئین می‌کنند. ممکن است در درون خرماها گردو قرار داده شود. این موضوع کاملا سلیقه‌ای است و به ذائقه‌ی افراد بستگی دارد.

رنگینک

سخن پایانی…

شله زرد، رنگینک و فالوده‌ی شیرازی هر سه از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی از دید خارجی‌ها هستند. علاوه بر این دسرها، انواع شیرینی‌ها مانند قطاب، حلوا، باقلوا، انواع کلوچه‌، گز، سوهان، زولبیا، بامیه، بستنی سنتی و … وجود دارند که دارای اصالتی کاملا ایرانی هستند و توانسته‌اند توجه گردشگران خارجی را به خود جلب نمایند.

اگر به موضوع دسرها علاقه‌مند هستید، مطالعه‌ی مقاله‌ی دسرهای معروفی که باید آنها را بشناسید می‌تواند برای شما جذاب باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code