دسرهای معروفی که باید آنها را بشناسید

دسر های معروف

دسر یکی از وعده‌های پرطرفدار است که معمولا به دلیل خوشمزه بودن بیش از حد نمی‌توان از آن گذشت. معمولا دسرها طعم شیرین دارند و پس از وعده‌ی غذایی اصلی سرو می‌شود تا فرآیند هضم مواد غذایی را تسریع ببخشند. ولی در برخی از فرهنگ‌ها هم به این صورت است که پس از وعده‌ی اصلی چیزی میل نمی‌شود و حین غذا خوردن از خوراکی‌های شیرین یا شور استفاده می‌کنند. در این مقاله با ما همراه باشید تا تعدادی از دسرهای ایرانی و برخی از دسرهای معروف جهان را بشناسید.

معروف‌ترین دسرهای ایرانی:

ایرانیان جزء مردمانی هستند که همواره به دسرها به خصوص از نوع شیرین آن تمایل زیادی دارند و ساخت دسر در ایران از زمان های قدیم مرسوم بوده است. در این قسمت تعدادی از خوشمزه ترین دسرها را معرفی می‌کنیم.

1- فالوده شیرازی:

فالوده شیرازی

این دسر یخی خوشمزه مخصوص شهر شیراز است و تا حدی خوش طعم است که برخی از گردشگرانی که این فالوده را خورده‌اند اعتراف کرده اند که دیگر نمی‌توان بدون فالوده شیرازی زنده ماند. در تهیه‌ی این فالوده از رشته‌های نازک مخصوص و شربت آبلیمو و یا شربت آلبالو و پسته استفاده می‌شود و در روزهای گرم تابستانی جز محبوب‌ترین دسرهایی است که معمولا در بیرون از منزل سرو می‌شود.

2-بستنی سنتی:

بستنی سنتی

معمولا کمتر کسی وجود دارد که عاشق بستنی سنتی نباشد. این بستنی حدودا 70 سال پیش توسط اکبر مشتی ساخته شده است. بستنی زعفرانی به همراه ثعلب های یخ زده داخل آن و همین طور بستنی وانیلی و پسته در هم آمیخته اند و دسر بسیار خوشمزه ای را بوجود آورده‌اند. این بستنی را می‌توان همراه با نان بستنی و یا به تنهایی و یا همراه با فالوده شیرازی میل کنید.

3-شله زرد:

شله زرد

یکی از دسرهایی است که هر ایرانی حتما یک بار در عمر خود آن را امتحان کرده است. این دسر بین گردشگران خارجی نیز طرفداران زیادی دارد. مواد تشکیل دهنده شله زرد عبارتند از: آب، گلاب، زعفران، دارچین، خلال بادام و پسته، شکر، برنج. معمولا در ایران شله زرد برای موارد نذری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معروف‌ترین دسرهای خارجی:

1-کرم بروله:

دسر کرم بروله

این دسر در سراسر جهان طرفداران بسیار زیادی دارد ولی اصالت آن به کشور فرانسه برمی‌گردد. مهمترین مواد تشکیل دهنده این کرم، خامه و زرده تخم مرغ است. مهم‌ترین ویژگی این کرم که موجب متفاوت شدن آن شده است بافت کرمی ولی سطح سوخته‌ی آن است. (جالب است بدانید که بروله در زبان فرانسوی به معنای سوخته است.)

2-تیرامیسو:

تیرامیسو

یک دسر شیک ایتالیایی است که حتما با خوردن آن عاشقش می‌شوید. در ساخت این دسر از بیسکویت‌های لیدی فینگر، قهوه ، شکلات، پودر کاکائو، تخم مرغ وشکر و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. تیرامیسو نرم و خوشمزه است، سعی کنید حتما آن را امتحان نمایید.

3- مدوویک:

دسر مدوویک

یکی از دسرهای معروف روسی است که مزه‌ی بسیار شیرینی دارد. در تهیه‌ی این دسر از کیک با لایه‌های فراوان و شربت عسل و … استفاده می‌شود. اگر شیرینی زیاد دوست دارید این دسر گزینه‌ی خوبی برای شما می‌باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code