نهار خوشمزه با كباب ترش شمالی

كباب ترش گیلانی

نحوه آماده سازی كباب ترش شمالی

غذا های شمالی در ایران بسیار معروف و به نام هستند. شمال معروف به مهد غذاهای محلی می باشد. در بین شهر های شمالی نیز بیش ترین غذای محلی متعلق به گیلان می باشد. كباب ترش یا جوجه كباب ترش یكی از این غذاهای محلی می باشد كه تفاوت آن با سایر كباب ها و جوجه كباب ها استفاده از سبزیجات مخصوص شمالی در مزه در كردن آن است.با ما همراه باشید

مواد لازم جهت تهیه كباب ترش شمالی

گوشت راسته گوسفند یا گوساله : 300 گرم

گردو : 50 گرم

پیاز : 1 عدد متوسط

رب انار : 2 یا 3 قاشق غذاخوری

چوچاق ( سبزی محلی گیلانی ) : 1 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل به مقدار لازم

این مواد برای تهیه كباب برای دو  نفر كافی است.

كباب ترش

نحوه آماده سازی كباب ترش شمالی

در اولین مرحله گردو را خورد و آسیاب می كنیم تا تقریبا پودر شود. سپس پیاز را خورد می كنیم و نیازی نیست آب آن را بگیریم. در ادامه گردوی اسیاب شده، فلفل و رب انار را به همراه چوچاق به ظرف پیاز اضافه می كنیم و حسابی مخلوط می كنیم. نكته ای كه در این مرحله وجود دارد این است كه نمك را اضافه نمی كنیم. علت آن است كه نمك باعث می شود گوشت كمی سفت شود و پخت آن را طولانی تر می كند. رب انار سلیقه ای می باشد و می تواند ترش یا شیرین باشد كه در شمال از رب انار ترش استفاده می كنند. هم چنین چوچاق نیز هم به صورت تازه و هم به صورت خشك وجود دارد. اگر چوچاق پیدا كردن برایتان دشوار است می توانید از تركیب نعناع و جعفری به جای آن استفاده كنید.

گوشت را خورد كنید و آن را به اندازه های دلخواه كوچك كنید و سپس به مواد اضافه كنید و درست هم بزنید. پس از اینكه مطمئن شدید گوشت و سس با هم تركیب شده اند آن را به مدت 12 الی 24 ساعت در یخچال نگه داری كنید تا حسابی گوشت مزه دار شود. پس از گذشت زمان استراحت گوشت آن را بیرون بیاورید و نمك را به آن اضافه كنید. گوشت را به همراه مواد سس كه به آن چسبیده است سیخ بگیرید و روی زغال با حرارت بسیار مناسب آماده كنید و بپزید. دقت كنید كه گوشت خوب مغز پخت شود. می توانید ان را با برنج یا به صورت خوراك كباب ترش میل كنید. هم چنین اگر بتوانید با برنج شمالی و زیتون این غذا را سرو كنید لذت بیش تری خواهید برد.

نوش جان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code