دستور پخت خورشت گل کلم

خورشت گل کلم

آموزش پخت خورشت گل کلم خوشمزه برای گیاه خواران

تا به حال دقت کرده اید که سبزیجات با چه سرعتی در بین غذا های ما وارد شده اند؟ در تحقیقات می گویند که بهترین غذای سالم  آن است که گیاهان بخش اعظم آن را تشکیل داده باشند. گیاهانی مانند گل کلم دارای فیبر بسیار بالایی هستند و باعث عملکرد بهتر دستگاه گوارش و هم چنین تامین انرژی در طول روز می باشد. غذاهای بسیاری در جهان با گل کلم آماده می شود مانند استیک گل کلم ، ترشی گل کلم، و سالاد گل کلم. در کشور ما خورشت گل کلم بسیار معروف است و طرفدار دارد.

خورشت گل کلم یک غذای کامل و پر از انرژی و کالری می باشد. هم میتوان آن را با گوشت و مرغ تهیه کرد و هم بدون آن ها. طرفداران زیادی دارد به خصوص در بین افراد گیاه خوار جامعه. از طرفی زمان آماده سازی و پخت بسیار کمی دارد و نهایتا طی یک ساعت آماده می شود. این خودش یک مزیت بزرگ به حساب می آید.

مواد لازم برای تهیه خورشت گل کلم :

  • گل کلم خورد شده : 1.5 پیمانه
  • گوجه فرنی : 2 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • سیر : 1 حبه
  • زنجبیل : 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر خردل : 1/4 قاشق چایخوری
  • زیره ساییده شده : 1/4 قاشق چایخوری
  • آب : 1.5 پیمانه
  • برگ ریحان : چند پر

این مواد برای تهیه غذای 3 نفر کافی می باشد.

خورشت گل کلم

نحوه آماده سازی خورشت گل کلم : 

در مرحله اول گل کلم ها را به اندازه های کوچک خورد کنید و در ظرفی بریزید. سپس مقداری آب جوش روی آن ها بریزید. با این کار اصطلاحا به غذا شوک می دهید و گل کلم ها باز می شوند و زیباتر به نظر می رسند. سپس آب آن ها را صاف کنید. در ادامه روغن را در ماهی تابه ریخته و سیر و پودر زیره را به همراه ریحان به آن اضافه کنید و کمی تقت دهید تا بوی آن احساس شود.

در مرحله بعد نوبت به خورد کردن پیاز و اضافه کردن آن به سیر و زیره می رسد. آن قدر تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود. سپس گوجه فرنگی را خورد کرده و به همراه ادویه داخل ماهی تابه بریزید. اجازه دهید آب گوجه فرنگی بخار شود و خود گوجه فرنگی را کمی تفت دهید.

پس از آن که گوجه فرنگی کمی سرخ شد نوبت به اضافه کردن ماده اصلی غذا یعنی گل کلم می رسد. گل کلم ها را به ماهی تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.پس از آن که گل کلم ها کمی تغییر رنگ دادند آب را به مواد اضافه کنید و در ماهی تابه را بگزارید تا خورشت جا بیفتد. البته باید شعله را کم تر کنید که خورشت تان از بین نرود.

نوش جان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code