دستور تهیه سس مخصوص برای باربیکیو و کباب

دستور تهیه سس مخصوص برای باربیکیو و کباب

دستور تهیه سس مخصوص برای باربیکیو و کباب

در مناطق مختلف جهان، مردم گوشت را به روش‌های مختلفی باربیکیو و کباب می‌کنند و به طبع آن از سس‌ها و چاشنی‌های متفاوتی برای طعم دار کردن گوشت باربیکیو یا کباب شده استفاده می‌کنند. دستور تهیه این سس‌ها بر اساس سبک باربیکیو یا کباب کردن گوشت‌ها به دست آمده، بنابراین سازگاری مناسبی با کباب مخصوص به خود دارد. استفاده از سس برای طعم دار کردن گوشت کباب یا باربیکیو شده در ایران آنچنان رایج نیست، اما باور کنید که گاهی استفاده از سس برای طعم دار کردن غذاها می‌تواند تنواع لذت‌بخشی به غذاهایتان ببخشد.

توجه داشته باشید که اگر مشغول باربیکیو کردن گوشت هستید، باید پس از پختن گوشت، سس را به آن اضافه کنید ولی اگر مشغول پختن گوشت به روش گریل هستید، می‌توانید حین گریل کردن گوشت، سس را به آن بیفزایید.

باربیکیو و کباب با چاشنی سس مایونز

برای تهیه سس باربیکیو با کمک مایونز نیازمند دو لیوان سس مایونز، یک لیوان سرکه سیب، دو قاشق غذاخوری آب لیمو، یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه، یک قاشق چای خوری نمک، یک و نیم قاشق چای خوری فلفل قرمز و یک حبه سیر هستید. همانطور که مشاهده می‌کنید تمام مواد اولیه برای تهیه سس مایونز مخصوص باربیکیو را می‌توان به راحتی در ایران پیدا کرد.

دستور تهیه سس مخصوص برای باربیکیو و کباب

گام اول

در گام اول برای تهیه سس باربیکیو باید مایونز، سرکه سیب و آب لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیبی یک دست حاصل شود.

گام دوم

در گام دوم باید حبه سیر را رنده کنید و آن را همراه با فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید سی دقیقه در یخچال بماند.

گام نهایی

سس به دست آمده بسیار غلیظ است و برای استفاده از آن باید آن را همراه با چیزی شبیه به قلمو روی سطح گوشت کباب شده بکشید. پس از صرف غذا می‌توانید باقی مانده سس را برای مدت سه الی چهار روز در یخچال نگه دارید.

تهیه این سس در حدود سی دقیقه زمان می‌برد. اگر سس را بر حسب مقیاس‌هایی که در این مقاله به کار بردیم تهیه کنید، محصول نهایی شما 112 کالری، 12 گرم چربی، یک گرم کربوهیدرات و صفر گرم پروتئین خواهد داشت. مایونز تنها مزه نیست که می‌توانیم آن را در کنار باربیکیو استفاده کنیم، یکی دیگر از سس‌هایی که می‌توان از آن برای خوشمزه‌تر کردن گوشت کبابی استفاده کرد، بر پایه سس خردل درست می‌شود. از این مدل سس بیشتر برای مزه‌دار کردن بال و کتف کبابی استفاده می‌شود.

توجه داشته باشید که سس نمی‌تواند گوشت کبابی را مرطوب کند، مگر این که شما مقدار زیادی از آن را روی تکه کباب خود بمالید و اینگونه خود را از چشیدن طعم واقعی کباب محروم کنید. نکته این جا است که هدف شما از استفاده کردن سس، بهتر کردن طعم کباب است و نه از بین بردن آن. حالا وقتش رسیده تا دوستان خود را به وسیله ارائه یک طعم جدید غافلگیر کنید. پس از حرفه‌ای شدن سعی کنید با تصور طعم‌ها در کنار هم، خودتان سس مخصوص به خود را تهیه کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code